Hoe kun je helpen, voor € 6 maak je een metertje natuurWij zijn bijna elk weekend aan de slag op het terrein. Als je wilt meehelpen zijn we daar reuze blij mee.
De komende tijd zijn we vooral aan het planten. Neem gerust zelf bomen mee!
Er moeten er flink wat in de grond en dat is een behoorlijke klus. Ook kan in de komende lente het bloemenzaad gezaaid worden. Heb je nog vlinderstruiken of wilde bloemenzaad over dan is dat meer dan welkom.
Je bent bij deze ook van harte uitgenodigd om je ‘eigen’ metertje te komen ontginnen en in te zaaien met mooie wilde bloemen. Cool toch?

Je kunt ook financieel een bijdrage leveren als je wel graag iets wilt doen maar niet in de gelegenheid bent om te komen helpen planten. Kijk dan eens bij Doneren

Werken aan ‘Een metertje natuur’ is altijd gezellig. Er is tijd genoeg voor ontspanning, lekker eten en het uitwisselen van ideeen. Zin om een keer mee te doen? Stuur dan een mailtje of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Hier komt straks informatie over meewerkdagen. Boompjes planten bijvoorbeeld, of de vijver inrichten. En natuurlijk kamperen op eigen terrein.

 

Share This